Download hier de plattegrond

Prachtig gelegen vrijstaand woonhuis gelegen aan de rand van Goes Noord. Het heeft een vrij, ver en groen uitzicht op de Oude Zeedijk. Het is mede een bijzondere woning daar het aan beide zijden is uitgebouwd, in gelijke stijl als het oorspronkelijke huis. Dat leidt tot een woonoppervlakte van de begane grond van maar liefst 105 m2 (!). U kunt hier een volledig woonplan creëren of bijvoorbeeld een volledig gescheiden kantoor of praktijk aan huis realiseren. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 170 m2, de inhoud bedraagt 545 m3.

Indeling:

Begane grond:

De entree is een ruime ontvangsthal (2.70 x 2.40). Vervolgens, als u richting de woonkamer gaat, is er nog een hal met de trapopgang en een toiletruimte. De Z-vormige woonkamer is bijna 60 m2 groot en heeft een schuifpui naar de tuin op het zuiden. De serrekamer is op het westen gelegen met veel raampartijen en af te sluiten van de woonkamer middels en suite deuren. De serrekamer heeft een harmonica pui.

In de woonkamer is in de zithoek een inbouwhaard gesitueerd.

De gehele woonkamer en de keuken zijn voorzien van een lichte massief houten vloer, in de serrekamer ligt hier vloerverwarming onder.

De halfopen keuken (2,43 x 2,25) is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de bijkeuken met ruimte voor uw witgoed apparatuur kunt u naar de zonnige achtertuin of naar een kamer die nu in gebruik is als praktijk (20 m2). Deze kamer (foto met het ronde raam) heeft een wastafel en een serreachtige raampartij van zes Velux vensters. Middels een vlizotrap in deze kamer komt u op een extra bergzolder (5.20 x 2.70), hier is ook de CV geplaatst. Bij deze kamer (nu praktijk) behoort een ruime extra toiletruimte gesitueerd in een tussenruimte, hier verder lopend maakt u het rondje compleet en komt u weer terug in de ontvangsthal.

Eerste verdieping:

Hier bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één gelegen op het zuiden (3.90 x 3.11) en twee op het noorden (3.65 x 2.32) (4.30 x 3.11). De twee grootste slaapkamers zijn gescheiden middels een dubbele kastenwand. Tevens geven deze twee slaapkamers toegang naar een zonnig dakterras aan de zijkant van het huis (8.00 x 2.80). De glazen wand op het balkon geeft u uitzicht op uw eigen tuin.

Op deze verdieping bevindt zich op het zuiden ook de badkamer (2.32 x 2.45) voorzien van een groot ligbad met douche, lange wastafel en hangend toilet.

Zolder:

Op de tweede verdieping bevindt zich een voorzolder met aan beide zijden bergruimte. Daarachter is een ruime slaapkamer (4.80 x 3.11). Deze slaapkamer is voorzien van een Velux balkonvenster waardoor u een formidabel groen uitzicht heeft over natuurgebied Het Schenge.

De tuin is voorzien van diverse terrassen, de achtertuin is gelegen op het zuiden met zon en schaduw terrassen. In de voortuin ligt een vijver met vlonder.

De wijk waarin deze woning gelegen is heeft een eigen winkelcentrum en diverse basisscholen. Via het aanliggende park fiets u zo de polder in, echter u bent ook met tien minuten in het gezellige centrum van Goes.

Bijzondere kenmerken:

In 2007 zijn er zes vaste airco-installaties aangebracht van het merk Daikin (koelen en verwarmen mogelijk).

CV en warmwatervoorziening van het merk Nefit Topline (2007).

Alle verwarmingsbuizen zijn in de vloeren weggewerkt.

Alle slaapkamers, de badkamer en de schuifpui hebben op maat gemaakte vaste insectenhorren.

Deels vloerisolatie.

Voorzien van isolatieglas (HR++) en gevelisolatie (in de spouw).

Op het westen in de serrekamer drie rolluiken.

Daken dakkapellen vervangen in 2016.

Onderhoudsvrije dubbelwandige schuur van 2013 (3.00 x 2.50).

Drainage onder de schuur en de serrekamer.

Voor- en achtertuin voorzien van sproei installatie.

Zonnescherm elektrisch bediend boven schuifpui.