Een licht en sfeervol woonhuis (2 kamers) met een riante tuin, tussengelegen patio en achterom. Achter de hoge 19e eeuwse gevel, met vensters in de empire-indeling, ligt een woonhuis uit circa 1730. Het achterhuis heeft karakteristieke balklagen met moer- en kinderbinten. Het huis is midden in het uitgaanscentrum gelegen nabij het stadhuis van Middelburg.

Begane grond: vanaf de straat stapt u binnen in de zitkamer (27 m2). De zitkamer heeft een hoog plafond met rode moerbalken en prachtige korbelen. De grote ramen zorgen voor een goede lichtinval. Vanuit deze kamer bieden dubbele deuren toegang tot de patio (10m2). ‘s-Zomers is dit een verlenging van uw woonkamer. Voorts is er een open trappartij welke u naar de eerste verdieping leidt. Als u langs deze trap loopt komt u 5 treden hoger uit in een gangetje (achterhuis) . Vervolgens komt u in de sfeervolle keuken (16,5 m2) met grote inbouwkast en een opstelplaats voor wasmachine en wasdroger. Vanuit de keuken komt u in de grote diepe zonnige tuin (100 m2) met fietsenberging en achterom.

Eerste verdieping: via de moderne spiltrap komt u op een kleine overloop (1,5 m2). Hier is de

badkamer (2,5 m2) met een douche, toilet en wastafel. De andere deur leidt naar de ruime

slaapkamer (16,4 m2) aan de Vlasmarktzijde.

Zolder: ruime bergzolder onder de kap van maar liefst 27 m2. Deze open ruimte is te bereiken middels middels een vast trapje (top-step).

Bijzonderheden: midden in het levendige centrum van Middelburg met een patio èn een

tuin met achterom. In de directe omgeving zijn diverse restaurants, winkels en musea gelegen.

Beschikbaar per direct. Parkeren middels verguning terwijl het station op circa 12 minuen loopafstand is gelegen.

Eventuele gunning wordt bepaald door Vereniging Hendrick de Keyser.

Oppervlakte: ca. 86m 2

Huur: € 1.100 ,- per maand (excl. g/w/e)