Deze heerlijk ruime bungalow, met maar liefst 190 m2 woonoppervlakte, is gelegen aan de Domburgse Watergang en heeft veel privacy rondom. Een ‘eigen’ oprijlaan brengt u tot aan de woning met ruime, eigen parkeerruimte.

Er is een dubbele entree aanwezig, derhalve is gescheiden bewoning mogelijk, bijvoorbeeld voor mantelzorg of B&B. Het is ook uitermate geschikt voor een eigen praktijk- of kantoorruimte. Het bezoek hoeft dan niet door het privégedeelte te komen. Beide vleugels hebben meer kamers en een badkamer.

Het oorspronkelijke bouwjaar is 1959 naar een ontwerp van de architect Piet Gotze. De huidige eigenaars hebben het gemoderniseerd en uitgebreid. Er is een tuin rondom op een perceel van in totaal 613m2. Wat mede opvalt is een lichte woonkamer van 60m2 en een aparte woon-eetkeuken van 20m2. Woonkamer en keuken zijn voorzien van een prachtige lichte granieten tegelvloer. Daarnaast biedt de ruime ouderslaapkamer toegang aan een luxe badkamer met ondermeer een infrarood sauna.

De rechtervleugel heeft nog eens 4 kamers, een badkamer en een aparte wc-ruimte. Er zijn 14 zonnepanelen (2014), HR++beglazing, dubbele beglazing, muurisolatie en een gedeeltelijke vloer- en dakisolatie.

Indeling:

Entree, hal (1) met een moderne wc-ruimte. Woon-eetkeuken (5.00x4.00) uit 2014 welke is voorzien van o.a. een 6-pits gaskomfoor, elektrische oven, koelkast (2022), vriezer en een vaatwasser. Ruime bijkeuken. Achtergelegen woonkamer (7.00x7.00) met een houtkachel, die tevens de cv ondersteunt, en een grote schuifpui welke toegang biedt aan de tuin op het zuidwesten. Open zijkamer (5.00x2.94) met toegang naar de ouderslaapkamer (5.51x3.08) met veel vaste kastruimte. De eigen badkamer (2014) is voorzien van een inloopdouche, infrarood sauna, brede dubbele wastafel en een hang-wc.

De rechtervleugel is zowel via de woonkamer als via een eigen voordeur bereikbaar: hal (2) met toegang tot een kamer (3.62x1.90). Gang waaraan nog eens 3 slaapkamers zijn gelegen alsmede een badkamer (2007) met wastafel en douche. Aparte w.c.-ruimte.

Diversen:

Gedeeltelijk nieuwe dakbedekking (maart 2023).

HR-combiketel uit 2007.

Vloerverwarming in de woonkamer, keuken, zijkamer en badkamer.

Cv-ondersteunede houtkachel met een recent gereinigd rookkanaal.

De meterkast is in 2014 vervangen.

Tuin met 2 tuinhuisjes.