Zéér voornaam, ruim en karakteristiek woonhuis genaamd ‘Tholen”. Om te wonen of om het wonen te combineren met kantoor aan huis. Representatief en imposant.Rond het einde van de 16e eeuw is het huis gebouwd en in 1785 onder andere voorzien van een lijstgevel. In die periode behoorde het al tot de betere koopmanshuizen. Het is voorzien van hedendaags wooncomfort zoals een ruime keuken, cv en sanitair uit 2014. Diverse wanden wanden zijn opnieuw gestuct. U kunt het huis zonder veel moeite direct betrekken. De ligging in het centrum is uiterst centraal en op enkele minuten afstand van het station gelegen.

Begane grond.

U komt binnen in de ontvangsthal met de daarachter gelegen gang die u langs de kamers voert en de binnenplaats naar de woon-eetkeuken. De hal is circa 4.30 hoog met een prachtig snijraam.

De voorkamer (5.00x3.10) is voorzien van lambrisering en een hoge houten sierplafond. De tussenkamer heeft twee paar schitterend vormgegeven dubbele tussendeuren.

De achterkamer (5.00x3.45) heeft een balkenplafond, echte vensterbanken en de schoorsteenmantel is voorzien van een spiegel. De voor- en achterkamer zijn voorts voorzien van elk een siervolle gaskachel, ter overname, voor aanvullende verwarming. Het binnenplaatsje geeft toegang tot de kelder en een w.c.-ruimte.

De keuken (4.05x3.10) in een hoekopstelling zal binnekort worden vervangen. Er is daarnaast nog een ingebouwde vitrinekast en de originele witjes tegen de muur. Er is een groot plafondlicht waardoor er extra daglicht binnentreedt. Brede keukenschouw.

Eerste verdieping.

Er is een slaapkamer aan de voorzijde (5.25x4.50) en een slaapkamer aan de achterzijde (5.15x4.40) met eigen badkamer, voorzien van een ligbad en een wastafel. Door het licht verspringen van de hoogte van de vloeren zijn er prachtige zichtlijnen aanwezig. Plafonds met moer- en kinderbalken. Aparte w.c.-ruimte.

Tweede verdieping.

Onder het prachtige dakspant bevindt zich een slaapkamer aan de voorzijde (5.25x4.20) en een slaapkamer aan de achterzijde (4.45x3.45). De tweede badkamer is voorzien van een douche, w.c. en een wastafel.

Ruime vlieringzolder.

Huur: € 1.660 ,- per maand (excl. g/w/e)

Als inkomenseis stelt de eigenaar dat het bruto salaris 4x de kale huur dient te zijn. Dat is inclusief vakantiegeld en bonus. Daarnaast mag u 10% van uw eigen vermogen optellen bij uw bruto jaarinkomen. De waarborgsom bedraagt 3 maanden huur.

Er is een aantal niveauverschillen aanwezig en de trappen kunnen steil voor u zijn. U dient derhalve over een goede mobiliteit te beschikken.

U bent in dit pand niet vrij om wijzigingen aan te brengen. Ook niet voor wat betreft kleuren.