In de luwte tussen de Oostkerk en het Bolwerk(-park) bevindt zich deze sfeervolle woning uit 1898. De Lazarijstraat kent daarnaast nauwelijks verkeer waardoor u heerlijk rustig kunt wonen met zicht op het Bolwerk vanuit het huis en vanaf het balkon aan de achterzijde. Lichtinval en mooie zichtlijnen kenmerken dit huis dat drie volle woonverdiepingen heeft. U wandelt zo naar het park en evenzo naar het gezellige, levendige stadscentrum. Met de auto rijdt u binnen enkele minuten op de N57 en A58. De woonoppervlakte bedraagt circa 108m2 en de inhoud 425m3. Het perceel is 87m2 groot met een achtertuin van circa 40m2 op het zuidoosten.

De indeling is zo dat u op de begane grond een woonkamer combineert met de keuken. Daardoor hebt u een ruime woon-eetkeuken tot uw beschikking met toegang tot de tuin middels dubbele tuindeuren. U komt op de eerste verdieping direct in de woonkamer die vrijwel de gehele verdieping beslaat. Aan de achterzijde bevindt zich een balkon en een fijn achterkamertje.

Via de open trap komt u op de tweede verdieping met twee brede dakkapellen en wederom een schitterende lichtinval en uitzichten. De overloop biedt toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde welke in open verbinding staat met de achtergelegen grote badkamer. De toiletruimte bevindt zich in een aparte afgesloten ruimte.

Indeling:

Entree met comfortabele ontvangsthal. Grote raampartij tot op de grond. Gang met trapopgang en vaste kast. Woon-eetkeuken met keukenopstelling aan de voorzijde (7.44x3.20/2.70). De keuken is voorzien van een 5-pits gaskomfoor, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Via een halletje aan de achterzijde komt u in een toiletruimte met hangcloset en de aangebouwde berging.

Op de eerste verdieping bevindt zich een fantastische ruime woonkamer (7.48x4.76) met een achterkamertje (2.35x1.65) en een riant balkon (2.41x1.63) .

De tweede verdieping zult u ervaren als een loft: slaapkamer in een Z-vorm (5.00x4.76) welke in open verbinding staat met een ruime badkamer (3.61x2.00) met een raampartij. De badkamer heeft comfortabele vloerverwarming, een groot ligbad (whirlpool), aparte douche, handdoekenradiator en twee wastafels met elk een onderbouw. Er zijn intotaal twee lichtkoepels

Diversen:

De cv uit 2015 is in volle eigendom.

De begane grondvloer is van beton.

Het huis bevindt zich in een Beschermd Stadsgezicht maar is geen Rijksmonument.

Oplevering in overleg.