Midden in natuur gelegen maisonnette op de eerste en tweede (bovenste) verdieping. Dit kleinschalige appartementencomplex ligt juist buiten de vesting van het pittoreske vestingstadje Veere.

Direct gelegen aan het natuurgebied Veerse Bos en het krekengebied, op loopafstand van het Strand Veerse Meer en fietsafstand Noordzeestrand.

De woning heeft een zonnig balkon en is omringd met een gemeenschappelijk park met ruime parkeergelegenheid. Het huis mag door de eigenaar zowel recreatief als permanent worden bewoond. Het complex is rond 1978 gebouwd. Deze woning heeft in afwijking van de andere appartementen een eigen buitenberging en verder een gemeenschappelijke fietsenberging.

Wanneer je de lokatie van deze woning bekijkt dan komt u tot de conclusie dat de ligging één van de meest gunstige is.

Indeling: een trappartij leidt u naar de eerste verdieping. Via de open galerij komt u bij de woning. Entree, hal met meterkast. Vervolgens komt u in een L-vormige ruimte met prachtige zichtlijnen via en naar de woonkamer met gezellige open haard, eetkamer, balkon en moderne keuken (3.00x2.20) 2019. De woonkamer (7.20x3.80 en 2.70x3.00) loopt door tot onder de nok met zicht (vide) naar de bovengelegen loggia. Fantastisch balkon (2.70x2.00) met uitzicht over de gemeenschappelijke tuin.

Via een aparte gang gaat u naar de slaapkamer (3.10x2.70), moderne badkamer (2.50x2.00) en w.c. 2019 Het sanitair is modern uitgevoerd, de badkamer is voorzien van wastafel en douche (2019)

Via een open trap in de woonkamer komt u op een ruime entresol met toegang naar een grote bergruimte met de cv-opstelling, aansluiting wasmachine en droger en één slaapkamer (circa 5.00x4.00) met Velux-dakramen en een wastafel.

Een heerlijke woning, volledig in het groen, op een fantastische locatie met het Veerse Meer, met zandstrand, in de nabijheid. Daarnaast bent u binnen 10 minuten in Middelburg. Supermarkten aan de noordrand van Middelburg en in Vrouwenpolder. Kort en eenvoudig aan te rijden.