Een tot in de puntjes verzorgd Rijksmonument, genaamd “De Maegd van Antwerpen”, met als oorspronkelijk bouwjaar 1780 en vroeger. Met behoud van vele klassieke elementen is het huis volledig voorzien van alle luxe woongemakken en comfort. Zeer opvallend is de rijke lichtinval door heel het huis. Mede door de vele raampartijen, zichtlijnen tussen de verdiepingen en een lichtstraat. Aan de achterzijde bevindt zich een heerlijke tuin met alle privacy. Het huis kent vier woonlagen en een grote droge kelderruimte. U voelt zich geborgen door de menselijke maatvoering. De afwerking is op alle vlakken schitterend. Kijkt u eens naar de vloerafwerking middels stijlvolle plavuizen, deels van marmer, en de schitterende parketvloeren. Ook de hoge plafonds zijn een lust voor het oog alsmede de keukens en al het sanitair. De woonopervlakte bedraagt meer dan 220m2. Dit is exclusief de (wijn-)kelder van minimaal 28m2. De inhoud bedraagt 905m3. De begane grond zou u tevens kunnen aanwenden voor detailhandel. Ook dubbele bewoning is mogelijk.

Een Rijksmonument waar u werkelijk niets aan hoeft te doen om zo te betrekken. Geniet u vooral van de foto’s.

Indeling:

Begane grond: imposante entree, ruime ontvangsthal met in het verlengde en lange gang voorzien van marmeren plavuizen. De totale lengte bedraagt 17 meter. Kamer-en-suite (10.35x4.00) met een schiterende vloerafwerking.

Door de gang wandelend, komt uit bij een ornamentale trappenpartij die u naar de verdieping voert en de trap naar de kelder. Voorts een verbreding met de toegangsdeur naar de tuin. Vervolgens een w.c.-ruimte en uiteindellijk komt u in de, tweede, keuken (3.94x2.93) . Het keukenblok is voorzien van een hardstenen werkblad met daarboven een prachtige schouw en een spinde (originele vaste kast).

Eerste verdieping: royale overloop met omloop uitkomend bij de wasruimte. Aan de voorzijde bevindt zich een woonkamer (5.72x5.14) met een schouwpartij met een (extra) gaskachel. De keuken (4.98x3.30) bevindt zich aan de achterzijde voorzien van vaste apparatuur. Woonkamer en keuken worden gescheiden middels houten schuifdeuren. W.c.-ruimte. Deze verdieping kan middels een airco-installatie worden gekoeld.

Tweede verdieping: wederom een ruime overloop welke toegang biedt aan twee slaapkamers (5.17x3.33 en4.09x3.92) en een schitterende badkamer (3.92x2.00). Deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel.

Derde verdieping: grote open lichte ruimte welke mede als slaapkamer in gebruik is. Wanneer we geen rekening houden met de 1.50 hoogte is deze ruimte (10.00x6.00) groot.

Kelder: zeer ruime en droge opslagruimte van circa 12 meter diep welke ook makkelijk via de gang binnendoor te bereiken is.