Op de bovenste verdieping gelegen schitterende loftwoning van ruim 81m2. Dit is exclusief de open zolder/entresol in het spant van 7 m2. Deze tweede verdieping, met drie raampartijen aan de voozijde, biedt een geweldig en vrij uitzicht over de Dam en haar dok. Er is geen balkon of buitenruimte aanwezig. Tevens uitstekend geschikt om als tweede woning in gebruik te hebben. Het complex bevindt zich in een goede staat en wordt met zorg onderhouden. Recent heeft het schilderwerk aan de buitenzijde plaatsgevonden.

Via een mooie gezamenljke trappenpartij in het midden van het complex, genaamd “Den Houttuyn” uit circa 1750, komt u op de eerste verdieping alwaar zich een eigen, afgesloten, trap bevindt naar de tweede verdieping. U wordt verrast door de open ruimte met een schitterende kapconstructie.

Indeling:

Grote open ruimte onder de kap waarbij het achterste gedeelte iets hoger is gelegen. Boven het achterste gedeelte bevindt zich nog een open zolder welke met een steektrap is te bereiken. Al met al een bijzondere woning waar u in één oogopslag alle ruimten in het vizier hebt.

Het voorste gedeelte (9.50x5.90x5.13 hoog)) bestaat uit het woongedeelte met een open keuken en toegang naar de badkamer (2.56x1.70 met dakkapel) voorzien van een w.c., douche en wastafel. De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser.

Het achterste gedeelte (7.09x5.73) ligt enkele treden hoger. Diverse dakramen. De zolder is (7.35x3.64x2.30 hoog) groot maar door de kapconstructie niet volledig beloopbaar.

Achter het complex, bestaande uit 5 appartementrrechten verdeeld over een voor- en achterhuis, bevindt zich een gemeenschappelijke tuin (10.00x5.50) met achterom en fietsenberging. In de kelder, met tongewelf, kunt u een eigen berging realiseren. Deze is zowel binnendoor als van buitenaf, via de voorzijde, bereikbaar. De maandelijkse VvE-bijdrage is € 228,00. Het voorschot aan verwarmingskosten bedraagt op dit moment € 194,36.