Royaal, sfeervol en comfortabel woonhuis met parkeerruimte aan de achterzijde op eigen perceel. Het huis is op een steenworp afstand gelegen van het centrum en het NS-station. Schitterend vrij uitzicht over het Kanaal door Walcheren en haar bomenrij. Ook aan de achterzijde kijkt u vrij uit langs de bibliotheek tot aan de Kaaien. Dit rond 1934 gebouwde herenhuis is maar liefst een meter breder dan een gemiddeld huis. De woonoppervlakten zijn respectievelijk 72, 55 en 55 m2. Totaal 182m2. De inhoud bedraagt 660m3. De perceelsoppervlakte is 197m2 groot.

De tuin is op het noordwesten gelegen met de gehele dag de zon. De stenen tuinmuur is voorzien van dubbele poortdeuren om de auto("s) op eigen terein te parkeren. Het platte dak van de aanbouw is recent geheel vervangen en belegd met EPDM. Gedeeltelijk voorzien van isolatieglas. De HR-ketel is van eind 2019 en wordt gehuurd.

Een, aan de tuin grenzende, naastgelegen garage (5.61x2.75) kan in de koop worden besloten indien er interesse bestaat.

Indeling:

Entree, ontvangsthal met garderobekast. Gang met de w.c.-ruimte en een trapkast.

Doorzonwoonkamer (10.00x4.00) met open haard en dubbele tuindeuren. Via de half open keuken (2.94x1.95) komt u in een tweede hal met toegang naar de tuin en de bijkeuken. Daar bevinden zich de witgoedaansluitingen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met toegang naar de badkamer (3.09x2.14) aan de achterzijde. De slaapkamer aan de voorzijde (6.27x4.70/3.28) is voorzien van vaste kasten. Dat geldt tevens voor de achterkamer (4.03x3.43). Hier bevinden zich dubbele deuren naar het balkon.

De tweede verdieping is even groot als de eerste verdieping door de aanwezigheid van een plat dak. Hier is extra lichtinval middels een lichtkoepel. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers (3.62x3.25 en 3.29x2.56). De open lichte achterruimte (6.25x5.47!) is nog vrij in te richten met eventueel extra slaapkamers.