Deze gemeubileerde en gestoffeerde woning is te huur voor een periode van minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden.

In een goede staat verkerend rijksmonument, genaamd “’t Schellinkse” met achterplaats (20m2) en achterom. Er is ook een dakterras aan de achterzijde op de eerste verdieping (2.00x2.05). Het huis is voorzien van alle moderne gemakken met een ruime woon-eetkeuken en een moderne badkamer. Ramen met isolerende voorzetramen en binnenluiken en prachtige eikenhouten vloeren maken het geheel af. De woonoppervlakte circa 80m2. U woont op een gezellige, schilderachtige en rustige plek in het hart van het centrum net achter het Damplein. Het huis is het meest geschikt voor een 2 tot 3-persoons huishouden. Het oorspronkelijke bouwjaar gaat zeker terug naar de 17e eeuw.

Indeling:

Entree, gang met aan het eind de trapopgang. Uitgebreide meterkast. Aan de voorzijde bevindt zich een woon-eetkeuken (4.47x3.60) met de opstelling van een grote eettafel. Het keukenblok is in de hoek opgesteld en heeft o.a. een Belgisch hardstenen werkblad, 5-pits kooktoestel, oven en een vaatwasser. De ramen aan de voorkant hebben voorzetramen en luiken, zo ook op de eerste verdieping.

Een (volledig) glazen schuifdeur scheidt de keuken met de zithoek aan de achterzijde met zicht en toegang naar de ommuurde binnenplaats. Het hardsteen in- en de bomen rondom de binnenplaats maken dat u de monumentale sfeer die dit huis kenmerkt, ook buiten ervaart. Voorts is er op de benedenverdieping wc.-ruimte met hang-w.c. en naastgelegen wasruimte.

Op de eerste verdieping komt u op de overloop met toegang naar de badkamer met vloerverwarming, douche, wastafel en hang-w.c. Wederom een fraaie glazen (schuif-) wand. De L-vormige open ruimte functioneert prima als woonkamer of, zoals u op de foto ziet, als slaapkamer. (4.79x5.80/2.64).

Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer (3.15x2.68) aan de achterzijde en er is een (slaap-)kamer (3.10x2.80) aan de voorzijde. Voorts is er op deze uiterst knusse verdieping met veel hout, goede lichtinval en dakkapellen nog een ruime overloop met onder andere de cv-opstelling. Daarnaast is er nog een ruime open vlieringzolder voor uw opslag. De borstwering is op de 2e circa (1.10m).

Diversen:

Roken en/of het houden van huisdieren is niet toegestaan.

Een vast netto inkomen van minimaal 2,5 keer de maandhuur is vereist (in te zien door de makelaar).

De huurprijs is exclusief energiekosten (gas, water, electra) en kabel. U dient daar zelf afspraken over te maken met de leveranciers.

Er is een waarborgsom van 1 maand huur vereist.

U dient een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten welke de door u veroorzaakte onbewuste schade vergoedt in de huurwoning. De aansprakelijkheidsverzekering kan eenvoudig afgesloten worden bij een bank of zorgverzekeraar (in te zien door de makelaar).

U dient ingeschreven te staan in de gemeente Middelburg op dit adres (in te zien door de makelaar).