Kopen

Te duur? Mag ik een optie? Wat lag er ook al weer op de vloer? Blijft het zonnescherm achter? Wanneer moeten wij naar de notaris en hoe gaat dat in zijn werk?
Is er achterstallig onderhoud, zit er asbest in het pand, ligt er nog een olietank? Wat doen wij met ons eigen huis? Met welke kosten en belastingen moet ik rekening houden?
Heb ik te maken met een echte makelaar? Hoe zit het met de eventuele subsidies?

Dit is slechts een handvol vragen die u zich stelt wanneer u een woning wilt kopen. Na tien woningen te hebben bezichtigd, loopt u over van enthousiasme als blijkt dat bij nummer elf: Ja! Dit is het! Op dat moment is het de kunst om evenwicht te bewaren tussen uw emotie en de zakelijke afwikkeling.

U bent als koper niet verplicht om een makelaar in te schakelen, het is wel verstandig.
Wij zorgen voor zekerheid, gemak en juiste prijsvorming: u treedt naar buiten als een professionele partij. Al meer dan vijftien jaar is dit het dagelijks werk voor onze beëdigd makelaar.

Indien u een woning ziet die bij ons in de verkoop staat, dan treden wij op namens de verkoper. Hebt u echter een woning op het oog die niet bij de Monumentenmakelaar te koop staat dan willen wij u graag begeleiden bij uw aankoop. Immers, 'twee Heren dienen', is niet correct.

Daar de mens bij ons centraal staat en wij echt van ons werk houden, zijn wij in staat u te steunen en te adviseren in het eerdergenoemde evenwicht tussen emotie en zakelijke overwegingen. Wij creëren rust daar waar het kan en treden snel en kordaat op. Bij twijfel onzerzijds of wanneer wij weten dat er alternatieven denkbaar zijn hoort u dat ook van ons.

Wanneer u zich -gratis- inschrijft voor ons eigen aanbod, kunt u tevens kenbaar maken of u overweegt ons als aankopend makelaar in te schakelen. Wij nemen dan contact met u op om nader kennis te maken. Na het onderhoud kunt u bepalen of ons enthousiasme u aanspreekt. (zie onze gratis zoekservice)

Ook indien u, tijdens een wandeling of een fietstocht, een woning hebt gezien, kunt u ons nadien op basis van 'no cure, no pay' inschakelen. Op wat voor manier en hoe u ook zoekt: voor monumenten en anderssoortige objecten, in de stad of op het land, bent u bij de Monumentenmakelaar zeker van alle marktomvattende informatie.
Wij zijn er in gespecialiseerd