Aanbod

4694_1_hoofd.jpg
print Adres gegevens:
Spanjaardstraat 39
4331 EN
Middelburg

Vraagprijs:
VERKOCHT

Deel deze locatie:

Schitterend gelegen monumentaal hoekpand met tuin en dubbele onderkelderde garage, in het centrum van Middelburg. Het garagecomplex is tevens los te koop; zie hieronder.

 

Dit rijksmonument, genaamd “Den Gouden Beer”, is oorspronkelijk gebouwd in 1609.  Dit is herkenbaar aan de trapgevel. U treft in Middelburg weinig trapgevels meer aan. Het huis is geheel gerestaureerd en voorzien (uniek) van spouwmuren.

De inhoud is 930m3 groot met een woonoppervlakte van 230m2. Dit is exclusief  zolderruimte van 27m2. Het huis en garage zijn gelegen op 255m2 eigen grond. Ruime en heerlijk vrij gelegen achtertuin. Via de naastgelegen Bleekersgang en de achtergelegen garage kunt u de tuin betreden.

Dit huis is mede zo aantrekkelijk omdat alles zogenaamd “klopt”: lichtinval via 3 zijden, grote woonkamer (46m2) met open haard, woon-eetkeuken (15m2), makkelijke “luie” trappen met bordes, 5 comfortabele (slaap-)kamers,  2 badkamers, ligging, tuin en dubbele garage. Daarnaast is het pand goed onderhouden. In de afgelopen, circa, 2 jaar is het huis aan de buitenzijde geheel geschilderd, zijn er balkkoppen vervangen, de goten vervangen en nieuwe geïsoleerde muren geplaatst op de tweede verdieping. Kortom: een prachtig uniek huis in een goede bouwkundige staat.

 

Indeling:

 

Entree, hal en gang met w.c.-ruimte, vaste kast en trapopgang. Woonkamer aan de achterzijde (6.40x6.00 en 3.60x2.30). De woon-eetkeuken bevindt zich aan de voorzijde en is mede bereikbaar via een prachtige houten en suite-ombouw tussen woonkamer en keuken.

 

Op de eerste verdieping bevindt een grote kamer (5.80x4.60) aan de voorzijde, die nu als woonkamer/studeerkamer in gebruik is. Aan de achterzijde bevindt zich een (slaap-)kamer (5.80x4.40) met toegang naar een badkamer (3.20x1.90) en een ruime garderobe/inloopkast. Deze slaapkamer is ook via de overloop te bereiken. Aparte w.c.-ruimte.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers (4.70x2.50 en 4.70x2.30) aan de voorzijde. Aan de achterzijde is nog een grote kamer (5.50x4.20). Op de overloop is nog een doucheruimte en een aparte w.c., alsmede een ruime wasruimte. Via een bergruimte gaat u middels een vaste steektrap naar de derde verdieping.

 

Op de derde verdieping bevindt zich een zolderruimte onder de kap van voor naar achter (13.50 meter).

 

De dubbele garage is in de vraagprijs ingegrepen. Deze garageruimte van 42m2 is bovendien geheel onderkelderd. Tevens is er een vliering aanwezig. De inhoud van het geheel bedraagt 275m3. De garage- en keldervloer zijn van beton.

De garage is eventueel los op inschrijving te koop. Indien u alleen interesse voor de garage mocht hebben, dan verzoeken wij ons dat kenbaar te maken. Mocht de garage niet worden geleverd aan de koper van het huis, dan zullen wij u hiervoor benaderen.

 

 

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod