Aanbod

2704_1_hoofdfoto_1.jpgprint Adres gegevens:
Segeerssingel 1
4337 LE
Middelburg

Vraagprijs:
576.000 k.k.

Deel deze locatie:

Op het Bolwerk gelegen vrijstaand woonhuis van circa 790m3 op een perceel grond van 852m2.  Multifunctioneel hoogwaardig bijgebouw van circa 360m3. De oprijlaan is te betreden via, een op afstand, electrisch bedienbaar ijzeren hek met intercom. Het geheel is in een groene oase gelegen waar de privacy is gewaarborgd. Toch bent u in minder dan 2 minuten in het oude stadscentrum en het station is in de directe nabijheid. De uitvalswegen zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Het in Z-vorm gebouwde woonhuis beschikt over een woonplan op de begane grond van maar liefst 125m2. De eerste verdieping is circa 110m2 groot (incl. knieschotten) met 4 slaapkamers. Het achterhuis heeft nog een zolderverdieping van ca. 35m2 met o.a. een kamer. Voorts is er een exclusieve keuken en een moderne badkamer met onder andere een stoomdouche.

 

Indeling: entree, ontvangsthal met vide en w.c.-ruimte. L-vormige woonkamer van circa 45m2 met een gashaard en een schuifpui naar het zonneterras. De eetkamer staat, middels twee optreden, in open verbinding met de woonkamer en is circa 35m2 groot. De vloer is afgewerkt met carara-marmer welke deels is voorzien van electrische vloerverwarming. De woonkamer en het eetkamer zijn gezamenlijk circa 80m2 groot.

Via een glazen wand komt u in de goed uitgeruste keuken voor de ware kookliefhebber. De Bulthaup keuken is o.a. voorzien van een stoomoven, electrische oven, 4-pits keramische kookplaat, gaspit, vaatwasser, Quooker en een afzuigkap. Ruime ladekasten.

Vanuit de keuken komt in een hal waar u naar het voorplein kunt of u komt in de bijkeuken met een extra keukenblok. Er is tevens nog een extra w.c.-ruimte.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich, in het achterhuis, een grote slaapkamer (6.70x3.90) met vaste (spiegelwand) kasten. De badkamer (3.70x3.00) is voorzien van een stoomdouche, hang-w.c., bidet en een dubbele wastafel (kommen). In het voorhuis bevinden zich nog 3 slaapkamers waaronder één kamer van (4.00x3.44) met wastafel.

 

In 1979 is het multifunctionele bijgebouw geplaatst. Het is onder andere gebruikt als garage, werkruimte en voor botenbouw. De vloer is van beton en de deur is electrisch bedienbaar. De kozijnen zijn van eikenhout. Krachtstroom. De ruimte zijn (8.60x7.30) en (3.65x2.70). Grote open vlieringzolder.

 

Diversen:

alarmsysteem met meldkamer

ringleiding door het huis voor warmwater

keramische kranen (geen leertjes)

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod