Aanbod

3780_1_dsc00202.jpg
print Adres gegevens:
Schuiffelstraat 1a
4331 LN
Middelburg

Vraagprijs:
204.500 k.k.

Deel deze locatie:

Driekamerappartement (over 2 woonlagen verdeeld) met grote woon-eetkeuken en dakterras (4.00x3.00) op een bijzondere centrale lokatie in de binnenstad. Een stil huis met om de hoek alle winkels, horeca en restaurants. De renovatie van deze maisonette, op de eerste en tweede verdieping, is net afgerond. Bij binnenkomst valt u direct op dat bijna alles is vernieuwd en dat u het huis zo kunt betrekken. Ook de harde vloerafwerking is passend. U ervaart het als nieuwbouw in een Rijksmonument met de historische sfeer. De totale woonoppervlakte bedraagt 100m2. De inhoud bedraagt 320m3. Het zal u opvallen dat het een heel licht huis is. Bekijkt u de foto's en maakt u een afspraak voor een bezichtiging.

 

Vanuit de Pottenmarkt gaat u de Schuiffelstraat in en u staat weldra voor het voorhuis dat speciaal dient als centrale entree. Vandaar gaat u naar de eerste verdieping en u komt op het dakterras en vervolgens komt u binnen in de woonkeuken. De keuken (5.30x3.70) is voorzien van een lang keukenblok met o.a. een koelkast, vaatwasser en porseleinen spoelbak. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel. In de achtergelegen hal bevindt zich de badkamer en toegang naar de zitkamer (6.00x3.60) aan de Langeviele-zijde. De badkamer is voorzien van een (stort-)douche en een wastafelkom. Aparte w.c. binnen de badkamer.

 

Op de tweede verdieping zijn  twee slaapkamers (4.70x3.60 en 3.50x3.50)en een aparte w.c.-ruimte. Eén slaapkamer heeft een waskom. Kastenwand met (nieuwe) c.v. en witgoedaansluitingen.

 

Diversen: Geheel nieuwe en zéér ruime entreehal in een apart gebouw. De vloeren en het dak zijn geïsoleerd in overleg met de brandweer. Goede geluidsislolatie van zowel vloeren als muren. Het dak is grotendeels vervangen. Electra-, gas- en waterleidingen zijn vervangen alsmede de gehele cv-installatie (Bosch). Al het sanitair is nieuw. Alle wanden en plafonds zijn keurig (nieuw) afgewerkt.  Extern rookmeldsysteem.

 

 

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod