Aanbod

2747_1_hoofd.jpg

print Adres gegevens:
Rouaansekaai 19
4331 HA
Middelburg

Vraagprijs:
695.000 k.k.

Deel deze locatie:

Het huis, genaamd “De Norenburch”, is gelegen in een rij van voorname en prestigieuze huizen aan de Rouaansekaai. In 1726 heeft het huis zijn huidige vorm gekregen. Er is nauwelijks een ander huis vindbaar dat zich in zo’n goede staat bevindt. Het staat onder permanent toezicht van Rothuizen (architectenburo).

De rijke architectuur treft u met name aan op de begane grond. Er zijn twee schitterende stijlkamers die de woonkamer vormen met o.a. schouwen en sierplafonds (houtsnijwerk). De totale woonkamer is circa 55m2 groot. De gang van circa 22 meter is voorzien van marmeren plavuizen. Via deze gang kunt u tevens een inpandige patio (4.20x3.80) betreden en de extra kamer aan de achterzijde. De tuin is circa 5 meter diep. Er is een zéér praktische kelder/souterrain met een prachtig tongewelf.  Via de gang gaat u enkele treden lager om op tuinniveau te komen en gaat hier ook naar de keuken die in verbinding staat met de grote kelderruimte. Voorheen was er op de begane grond en in de kelderruimte een galerie gevestigd.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een zelfstandige woonruimte (totaal dus 2). Zij hebben elk een vrije opgang en zijn voorzien van een woonkamer en een slaapkamer. Ze zijn verder uitgevoerd met alle moderne voorzieningen: keuken en sanitair. Op dit moment zijn de 3 ruimten verhuurd voor € 34.000 per jaar (exclusief stoken ed). Er zijn 2 aparte cv-systemen (omslag) en voor elektra zijn er tussenmeters. 

De perceelsoppervlakte bedraagt 195m2. De inhoud 1300m3. De woonoppervlakte is 340m2. Sinds de verwerving, enkele jaren geleden, heeft de eigenaar voor circa € 300.000 gerenoveerd. Voor meer informatie over de aanwending kunt u contact opnemen met onze makelaar, de heer D. van Dijk op 0118-674800.

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod