Aanbod

4810_1_hoofd.jpgprint Adres gegevens:
Noordsingel 8
4333AA
Middelburg

Vraagprijs:
269.000 k.k.

Deel deze locatie:

Zéér karakteristiek en sfeervol woonhuis met een heerlijke zonnige en vrij gelegen tuin. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een woonplan op de begane grond. Op de eerste verdieping hebt u dan nog 3 kamers en een badkamer. U hebt een prachtig uitzicht over de Singel naar het Bolwerk (Beschermd Stadgezicht). Het oorspronkelijke huis is gebouwd rond 1880. De sfeer van het huis, gecombineerd met de speelse indeling en de groene oase van de tuin, geven u het gevoel buiten te wonen terwijl u zo in het oude stadscentrum bent. Het huis is in 2014 geïsoleerd voor energie en geluid en aangepast voor de eisen van de moderne tijd met behoud van het karakter van het huis. De tuin, met drainage, heeft nog een achterom en een schuur. De grootte van het huis is circa 380m3 met een woonoppervlakte van circa 110m2. Maar liefst 247m2 eigen grond. U zult verrast zijn!

 

Indeling:

 

U komt in het midden van het huis binnen (een zogenaamd middenganghuis). Aan de linkerzijde van de gang bevindt zich de eetkeuken (5.30x2.78) aan de rechterzijde is een woonkamer (5.28x4.93). Aan de achterzijde is ook nog een ruimte die u als woonkamer kunt aanwenden (8.00x3.25/2.75).

De gang komt uit op een gang die haaks is gesitueerd. U kunt vandaar uit naar de tuin. Hier bevindt zich tevens een wc-ruimte, cv-kast (Nefit) en een moderne badkamer met douche, wastafel en wc. Deze badkamer komt uit op de eerder omschreven ruimte die ook als woonkamer te gebruiken is. Deze kan ook als slaapkamer dienst doen of als kantoorruimte/ praktijk (er is een eigen entree via de tuin) of atelier. Hierboven is nog een bergzolder op stahoogte.

 

De eerste verdieping lijkt aan de voorzijde niet zo groot maar de achtergevel is hoger opgetrokken waardoor er ruimte is voor een grote overloop met kledingkast, 3 kamers

(4.88x2.90, 2.79x2.62 en 2.79x2.37). De moderne badkamer is voorzien van een hang-wc, wastafel en een ligbad. Aan de voorzijde bevinden zich 2 dakkapellen

 

 

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod