Aanbod

3517_1_loskade31003.jpg
print Adres gegevens:
Loskade 31
4331 HW
Middelburg

Vraagprijs:
VERKOCHT

Deel deze locatie:

Schitterend Rijksmonument aan de Loskade. Het huis is gebouwd rond 1895 in eclectische stijl. In 2000 is het huis grondig gerestaureerd en volledig van alle alledaagse gemakken voorzien. Tijdens de renovatie zijn de fraaie stijlelementen van die periode in stand gehouden. Opvallend is de sierlijke voorgevel met de erker op de eerste verdieping. Vanuit de erker kijkt u wijds uit over het kanaal, de gehele Loskade en richting Schroebrug. 
Voorts is het huis voorzien van marmeren schouwen, stucplafonds, parketvloeren, paneeldeuren, gekleurde cementtegels, lijst- en timmerwerk en een prachtig origineel trappenhuis vanuit het souterrain naar de bovenste verdieping. De inhoud bedraagt maar liefst 1400m3 met een perceelsoppervlakte van 345m2. Diepe zonnige achtertuin met achterom. Een prachtig woonhuis dat ook in gebruik kan worden genomen als woon- praktijkpand. 

Indeling: 
Entree met toegang via een trap naar de bel-etage (hardstenen trap en koperen leuning). Deze verdieping heeft een U-vorm waarbij u een kamer-en-suite hebt aan de voorzijde en aan de achterzijde bevindt zich een enorme ruimte met woon- eetkeuken. Deze ruimte is zo voornaam daar er in de jaren 30 een serre is aangebouwd. Keuken en serre zijn voorzien van zandstenen tegels. Door het grote glasoppervlak valt het daglicht prachtig binnen. Middels een trap komt u in de tuin. 

Onder de bel-etage bevindt zich het souterrain. Dit is een volwaardige verdieping op stahoogte en droog. Hier bevinden zich 3 goede ruimten en een w.c.-ruimte. Op de vloer liggen prachtige cementtegels. De achterzijde komt uit op de tuin. 

Op de eerste verdieping bevindt zich, op dit moment, de woonkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Stijlvolle badkamer. De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft toegang naar het balkon. 

Op de tweede verdieping bevindt zich een grote open ruimte onder de kap, een slaapkamer en de tweede badkamer. Desgewenst kunnen hier meerdere slaapkamers worden gerealiseerd. 

Het huis is grotendeels voorzien van isolerende beglazing (o.a. monumentenglas) en zonwering. 

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact opnemen met één van de onderstaande makelaars: 
- Bert Dingemanse Makelaars: (0118) 650575 
- De Monumentenmakelaar: (0118) 674800 
- Schulting & Partners, makelaars - taxateurs o.z.: (0118) 616 617

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod