Aanbod

3006_1_afstand.jpg

print Adres gegevens:
Londensekaai 17
4331 JG
Middelburg

Vraagprijs:
689.000 k.k.

Deel deze locatie:

Groot en voornaam Rijksmonument dat meer dan uitstekend is onderhouden. De vele oorspronkelijke bouwelementen zijn uitgerust met een modern uitrustingsniveau, o.a. een luxe keuken en sanitair. Opvallend aan dit hoekhuis, van meer dan 1000m3, is de frisse uitstraling door een goede lichtinval. De recent onder handen genomen voorgevel  (inclusief schilderwerk) wordt bekroond met een fronton: kenmerkend voor klassiek geïnspireerde architectuur, versierd met modillons onder de kroonlijst. De voorgevel dateert uit circa 1795. Ook de achtergevel en de binnenzijde zijn recent geschilderd. Alle 5 verdiepingen zijn volwaardige woonlagen. Een achtergelegen garage van 10x5 is eventueel te huur.

Impressie van de indeling:

In de brede ontvangsthal, en vervolgens de lange gang, loopt u over grote marmeren plavuizen. Plafonds zijn voorzien van ornamenten en schilderwerk. Aan het einde van de gang pronkt een schitterende eikenhouten bordestrap. Links van de trappenpartij loopt u door naar de keuken in een aanbouw. Aan weerszijden bevindt zich een keukenblok en er is veel kastruimte. Vloerverwarming en isolerende beglazing. Voor de kookliefhebber is er een Bulthaup-keuken met een 5-pits gaskomfoor, krachtige afzuiginstallatie, oven, apothekerskast, close-in boiler, 1 ½ spoelbak, stoomoven en een koelkast.

Het woongedeelte bestaat uit een (eet-)kamer, een woonkamer, elk met een open haard, en een zonnige serre. De kamers zijn middels ensuite-deuren van elkaar te scheiden. De eetkamer aan de voorzijde kent een prachtig beschilderd plafond. Aan de achterzijde is in 2013 een serre aangebouwd met isolerende beglazing en vloerverwarming. De tuin, met achterom, is in 2013 opnieuw ingericht en er is een schuur. Voorts ie er een (nieuwe) poortdeur in de stenen tuinmuur. De vloeren zijn afgewerkt met een visgraat-parketvloer.

Achter het trappenhuis bevindt ze de w.c.-ruimte en de toegang tot de enorme kelder met een stahoogte van circa 2.60! Deze kelder is voorzien van een nieuwe betonnen bak welke met vloerverwarming en plavuizen is afgewerkt. Op dit moment is de ruimte als wijnkelder in gebruik maar u kunt hier alle gebruik aanwenden. Het gaat hier zeker om maar liefst 70m2. Nieuw luik aan de voorzijde.

Gaan we via het trappenhuis (daglicht) naar de eerste verdieping dan betreedt u direct, wederom, een lange gang welke uitmondt in de badkamer aan de voorzijde. In het halletje hiervoor bevindt zich nog een klein keurig keukentje. Via dit halletje komt u ook in een grote kamer die als werkkamer/bibliotheek in gebruik is met een schouw.
De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, dubbele wastafel, electrische vloerverwarming en een w.c. De materiaalkeuze alhier is marmer en hardsteen.
Er is nog een grote slaapkamer aan de achterzijde met bijzonder veel vaste kasten. Achter het trappenhuis is nog een wasruimte en toegang naar een dakterras.

Ook de tweede verdieping heeft twee goede kamers, een aparte w.c.-ruimte en een badkamer met ligbad, aparte douche en een wastafel. Cv-ruimte.

De derde verdieping (vaste trap) bevindt zich onder de kap en heeft twee slaapkamers. Het dak is geïsoleerd. De grondoppervlakte van 213m2.

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod