Aanbod

4864_1_1.jpg

print Adres gegevens:
Londensekaai 11
4331 JG
Middelburg

Vraagprijs:
VERHUURD

Deel deze locatie:

Ruim, sfeervol woonhuis (7 kamers) met diepe tuin dichtbij het centrum en het station gelegen. Met

uitzicht  op het water van de Londensekaai, de Lange Jan en de grote kerk van Middelburg.

Achter deze hoge 18de-eeuwse lijstgevel bevindt zich een oorspronkelijk 16de-eeuws pand. Een

schitterende plek om te wonen in een statig woonhuis aan de Londensekaai met veel prachtige

kenmerken waaronder een historisch getimmerde complete spiltrap en een rijkelijk bewerkt houten

tochtportaal. Met vier slaapkamers en tuin is deze woning zeer geschikt voor een gezin.

 

Indeling

Begane grond:

Vanaf de kade stapt u langs de prachtig bewerkte statige voordeur binnen in een grote sfeervolle hal (11 m2). Gelijk valt het rijkelijk bewerkte houten tochtportaal op welke het voor- met het achterhuis scheidt, hierachter is een houten spiltrap. Op de begane grond van het voorhuis bevindt zich aan de rechterhand een kleine voorkamer (13 m2) met hoekschouw. Deze ruimte biedt, door middel van een dubbele tussendeur, ook toegang tot de achterkamer (25 m2). De achterkamer heeft een plavuizenvloer met grote en kleine in ruitpatronen gelegde tegels en heeft prachtig zicht op de tuin. Opvallend is de hoogte van beide kamers en de prachtige raampartijen.

 

In de lange gang, voorzien van natuurstenen tegels, is een separaat toilet met daarnaast verschillende ingebouwde kasten en de deur naar de tuin. De heerlijk diepe beschutte tuin is ca. 80 m2. Aan het einde van de gang is de keuken (11 m2). Achter de keuken is een bijkeuken (3 m2) met authentieke wastrog , tegeltjes en pomp.

 

Eerste verdieping:

De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers (resp. 24 m2 en 28 m2). Tussen deze twee kamers is een badkamer met twee wastafels, douche en toilet. Vanuit beide (slaap)kamers is de badkamer toegankelijk. Eveneens bevindt zich op dezelfde hoogte, boven de keuken, een kleine opkamer (13 m2) met wastafel, welke een klein Frans balkon heeft.

 

Tweede verdieping

De spiltrap voert U naar de tweede verdieping waar eveneens twee slaapkamers (26,4 m2 en 19,6 m2) zijn. Hier is tevens de opstelplaats voor de CV-installatie en een vlizotrap welke naar de bergzolder (ca. 17 m2) leidt.

 

Bijzonderheden:
Het pand is in het tweede kwartaal van 2017 te huur, na de renovatie werkzaamheden. Er zijn nog geen recente foto’s van het interieur beschikbaar, de getoonde foto’s zijn indicatief.

 

Locatie:

De Londensekaai 11 ligt vanaf het station op de aanlooproute naar het centrum van Middelburg.

De woning heeft uitzicht over het water en ligt in de buurt van bekende historische gebouwen, de Lange Jan, het stadhuis, de Oostkerk en de Abdij. In de directe omgeving van de woning bevinden zich verschillende parkeerterreinen en parkeerzones voor vergunninghouders en betaald parkeren.

Oppervlakte: ca. 210 m².
Huur: € 1.650,- (excl. g/w/e en glasverzekering).

 

 

 

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod