Aanbod

4564_1_dsc03985.jpg

print Adres gegevens:
Korendijk 54
4331 HP
Middelburg

Vraagprijs:
VERKOCHT

Deel deze locatie:

In uitstekende staat verkerend Rijksmonument genaamd “ d’Nieuwe Wynkel”, gebouwd rond 1737. Het huis is voorzien van een diepe tuin, op het zuid-oosten gericht, met een achterom. Op de eerste verdieping bevindt zich een dakterras. In de afgelopen paar jaar is er een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer op de tweede verdieping geplaatst. Het huis is toen tevens grotendeels voorzien van massief lichteiken vloerdelen en een nieuwe HR-ketel. U kunt het huis zo betrekken!

Er zijn vier sfeervolle woonlagen en een vliering. Opvallend zijn de woon-eetkeuken, van een goed formaat, en een aangebouwde serre voor een heerlijke lichtinval. In totaal kent dit huis vier slaapkamers en twee badkamers. De achteraanbouw is voorzien van isolerende beglazing. De zitkamer aan de voorzijde is voorzien van een gashaard en de woon-eetkeuken is voorzien van een gaskachel. Sierplafonds en plafonds voorzien van moer- en kinderbalken. Het huis is gesitueerd nabij de Bellinkbrug met uitzicht op de Lange Jan en historische schepen. Het perceel is circa 155m2 groot en de inhoud bedraagt 650m3. Het woonoppervlak bedraagt 155m2 exclusief het souterrain van 38m2 alsmede de vliering.

 

Entree, gang, voorkamer welke en-suite in open verbinding staat met de woon-eetkeuken en de achterkamer (serre). De keuken is voorzien van een vaatwasser, een 5-pits gasfornuis, oven,  1 ½ spoelbak en een afzuigkap. Aan de achterzijde bevindt zich een inpandige bijkeuken/berging. Daarnaast is er nog een extra halletje, met een travertin-tegelvloer,  alwaar zich de w.c.-ruimte bevindt en het trappenhuis om naar het souterrain/kelder en de verdiepingen te gaan.

 

Op de eerste verdieping is een gang welke toegang biedt aan twee slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, hang-w.c., een handdoekenradiator en inbouwspots. De achterkamer heeft nog een dakterras.

 

Op de tweede verdieping bevinden zich wederom twee slaapkamers en een complete nieuwe badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en een hang-w.c.. Daglicht treedt binnen middels een lichtkoepel.

 

Over de hele lengte van de woning een vlieringzolder met lichtinval.

 

Droog souterrain dat ingericht kan worden als een kantoor-/studieruimte en er is een ruime berging aan de voorzijde van het huis met toegang via het luik naar de straat.

 

Een unieke ligging aan het water met het centrum op steenworp afstand.

 

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod