Aanbod

3970_1_dsc01430.jpg

print Adres gegevens:
Kinderdijk 8
4331
Middelburg

Vraagprijs:
VERKOCHT

Deel deze locatie:

Op een zéér gewilde locatie aan het water gelegen monumentaal woonhuis “De Koornzak” uit 1708. Dit ruime herenhuis is circa 900m3 groot met een woonoppervlakte van 200m2. Dat is exclusief het souterrain en een gedeelte op zolder Op deze rustige locatie met voldoende parkeergelegenheid, voor de deur, voelt zich geborgen. Daarbij hebt u een diepe tuin – op het zuidoosten-  met een eigen vrije poort die ook met de auto bereikbaar is. Waar vindt u dat nog? Het uitzicht is daarnaast formidabel. Het huis is altijd met veel zorg onderhouden: in de afgelopen periode is zowel de voor- als achterzijde professioneel geschilderd. Let u op de kleurstelling! Daarnaast is o.a. de cv-installatie gereviseerd.

Indeling: entree met lange gang met marmeren plavuizen. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is een woonkamer. Achter de woonkamer (5.00x4.00) op de begane grond bevindt zich de woon-eetkeuken (5.30x4.00). Beide ruimten hebben een mooie zwarte schouw met een versierde mantel en een parketvloer. Via de keuken kunt u naar het balkon om vervolgens de tuin in te gaan. De dubbele deuren in de kelder bieden tevens toegang naar de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een woonkamer (5.70x5.20!) aan de voorzijde met daarachter een grote (kleding-)kastruimte (3.20x1.80) en daarachter de hoofdslaapkamer. De ruimten zijn onderling verbonden. Aansluitingen voor een badkamer.

De tweede verdieping is even groot en hier bevinden zich 3 slaapkamers (4.20x3.40, 5.20x2.40 en 4.30x1.60) en de badkamer (3.00x2.70) met een ligbad, aparte douche en een wastafel.

Vervolgens is er een vaste trap naar de derde verdieping: dit is een grote open ruimte onder de kap die u naar eigen ideeën zou kunnen indelen.

De kelderruimte kunnen we eigenlijk als souterrain bestempelen die te bereiken is met een vaste trap vanuit de hal. Er zijn 2 royale ruimten en een wijnkelder met tongewelf.

Kortom: een prachtig pand op nog mooiere locatie in goede staat. Om zonder veel moeite te betrekken.

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod