Aanbod

435_1_mvc_001f.jpg
print Adres gegevens:
Hofje de Pauw 10
4381 DA
Vlissingen

Vraagprijs:
190.000 k.k.

Deel deze locatie:

Prachtig gerestaureerd monumentaal huis in het centrum van Vlissingen op steenworp afstand van de Boulevard en het strand. Het huis is vrijstaand en tevens rustig gelegen: via het Bellamypark, aan de zuidzijde, loopt u de Beursstraat in, de eeuwenoude poort door en u ziet reeds de achtergevel oprijzen. Eén kopgevel heeft een trapgevel. Vervolgens loopt u onder het huis door om op een rustig pleintje te komen. Er is geen eigen tuin maar is wel voldoende gelegenheid  om op uw gemak buiten te zitten (hofje). Twee minuten doorlopen en u zit op het strand.

 

Het huis is voorzien van alle gemakken en aangepast aan de woonwensen van vandaag. Huidige indeling; entree via een deur in het midden van het huis, hal, woon-eetkeuken met een half open keuken. Betonnen vloer met plavuizen.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich een woonkamer met eiken vloerdelen, de badkamer met douche, w.c.-ruimte en nog 1 (slaap-)kamer.

 

Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping: zeer ruime (kamer mogelijk) overloop met wastafelmeubel en 1 slaapkamer onder de sporenkap achter de trapgevel gesitueerd. Opstelling van de HR-ketel (huur).

 

De aanbouw aan de oostzijde is een ruime berging/schuur..

 

 

Volgens de overlevering zou het oorspronkelijke bouwjaar 1604 kunnen zijn. Er is in ieder geval al 16e eeuws metselwerk aanwezig. Het is geen Rijksmonument maar wordt wel aangemerkt als beeldbepalend. De gemeente Vlissingen vindt het huis van monumentale waarde. Perceelsgrootte; 46m2. Inhoud: 350m3.

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod