Aanbod

4357_1_1.jpg

print Adres gegevens:
Dwarskaai 2f
4331 GP
Middelburg

Vraagprijs:
239.000 k.k.

Deel deze locatie:

Een verscholen maar tevens héél opvallende loftwoning op de tweede (bovenste) verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, genaamd “D’Ouwe School”. Tijdens de restauratie in 2001 is gekozen voor de realisatie van enkele woningen. Het complex heeft mede daardoor een statige uitstraling. Hallen en trappartijen zijn zéér ruim met een prachtig lichtinval van alle zijden.  Centrale lift.

Wanneer u voor de entreepartij staat met bordes, bevindt het huis zich onder de kap aan de rechterzijde. Van alle zijden ziet u de dakramen die het een licht huis maken. Aan de binnenzijde voelt u zich geborgen door de mooie kapconstructie. Prachtig uitzicht over de stad. Er is gekozen om het huis in te delen in één enorme woonkamer met open keuken en een afgesloten slaapkamer met toegang naar de badkamer. Dit loft-denken komt voort uit het geschikt maken van pakhuisverdiepingen om te wonen. Men komt deze stijl onder andere tegen in steden zoals New York en Londen.

 

Indeling: entree, hal, brede trappenpartij en lift naar de tweede verdieping. Hal en  toegang tot het appartement. Hal met w.c.-ruimte. Toegang naar het woongedeelte (8.70x7.45) voorzien van een houten vloerafwerking. De luxe keuken is in een U-vorm opgesteld en voorzien van diverse apparatuur. De woonruimte biedt toegang aan de slaapkamer (3.90x3.78). De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. 

De eigenaar heeft de buitenruimte bij het huis getrokken. Als u buiten wilt zitten, dan zou u kunnen overwegen om dit weer ongedaan te maken.

 

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod