Aanbod

4622_1_20170506_181324.jpg


print Adres gegevens:
Dam 40
4331 GK
Middelburg

Vraagprijs:
VERKOCHT

Deel deze locatie:

Temidden van vele monumenten staat hier ineens een opvallend huis uit de jaren-30. Van het eeuwenoude huis, dat op deze plek heeft gestaan, is de praktische kelder behouden gebleven. Deze is vanuit de gang te bereiken. De besloten en toch zonnige achterplaats (35m3) is op het Zuiden gelegen. Dit woonhuis biedt minimaal 5 slaapkamers. De voorgevel is in 2017 vakkundig gerenoveerd en opnieuw geschilderd. Met haar ligging aan het water van de Dam en de diepe tuinen van de Kuiperspoort aan de achterzijde, geniet u aan weerszijden van een fenomenaal uitzicht. Het huis heeft een woonoppervlakte van 155m2 en een inhoud van 650m3. Zeer veel stijlelementen uit de jaren 30 zijn gelukkig behouden gebleven. U zult het huis absoluut als prettig en degelijk ervaren waarbij u verrast zult zijn door de indeling en de ruimte die het te bieden heeft. Nieuwe cv-ketel.

 

Indeling:

 

Entree, hal met glas-in-lood ramen. Gang met trapopgang en trap naar de kelder. W.c.-ruimte. Kamer-en-suite (9.50x4.14) met dubbele deuren naar de tuin. Wanneer deze deuren openstaan, verlengt u het huis met de achterplaats (en andersom). Keuken aan de achterzijde.

 

Op de eerste verdieping zijn 3 kamers (twee grotere en één kleinere), de badkamer en een zonnig overdekt balkon.

 

Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping die even groot als de eerste verdieping. Hier zijn nog eens 2 grote kamers met een prachtig uitzicht, een tussenkamer, bergruimte en toegang tot de vliering.

 

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod