Aanbod

4747_1_dsc04134.jpg


print Adres gegevens:
Breestraat 61
4331TT
Middelburg

Vraagprijs:
375.000 k.k.

Deel deze locatie:

Goed onderhouden rijksmonument, genaamd “de Soutbergh” nabij de Oostkerk gelegen. Heerlijke zonnige achtertuin. Deze is op het noorden gelegen maar door de vrije ligging en de diepe achtertuin kunt u hier zomers de hele dag in de zon zitten.
De inhoud bedraagt 700m3 met een woonoppervlakte van maar liefst 190m2. Dit vakkundig gerestaureerde woonhuis uit de 18e eeuw is voorzien van grote raampartijen waardoor het een licht huis is. Het is praktisch ingedeeld met een ruime L-vormige woonkamer met een open luxe woonkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, inloopkast en een badkamer. Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping onder de 5 meter hoge sporenkap met vliering.

De tuin heeft een L-vorm en is circa 13 meter diep en loopt heel breed uit, ook tot zo'n 13 meter! Ruime glazen kas voor de tuinliefhebber. Er is geen achterom.

Indeling.

Begane grond: statige entreehal, tot 2.50 meter breed, met w.c.-ruimte en trapopgang. Prachtige houten scheidingswand, me kenmerkende kleine ruitjes, tussen de hal en de woonkamer/woonkeuken ( 6.00x5.50 en 5.00x3.30). De keuken is voorzien van een witte Siematic keukenopstelling inclusief apparatuur. De begane grondvloer is van beton, afgewerkt met plavuizen en voorzien van vloerverwarming. Opvallend mooi balken plafond.

Eerste verdieping: overloop met inloopkast. De slaapkamer aan de voorzijde bevindt zich over de gehele breedte (5.80x3.00) en is voorzien van een wastafel. De badkamer (2.80x2.80) is licht uitgevoerd en voorzien van een douche, w.c. en een dubbele wastafel. Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 slaapkamers (4.00x3.20 en 4.00x3.00).

Tweede verdieping: grote open ruimte (11.00x5.50!) onder de hoge sporenkap en het prachtige spant. Ook dit is een lichte ruimte. Er is tevens een afgesloten ruimte met de cv-opstelling (Remeha Avanta), witgoedaansluitingen en een aanrechtblok. Praktische vliering.

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod