Aanbod

4863_1_dsc03666.jpg


print Adres gegevens:
Brakstraat 41
4331 TM
Middelburg

Vraagprijs:
VERKOCHT

Deel deze locatie:

 

Fraai gerestaureerd Rijksmonument, genaamd “Florence”, in de binnenstad van Middelburg. Op de lijst van de gevel staat 1780 vermeld, maar de historie gaat veel verder terug. De huidige eigenaars hebben het huis in de afgelopen jaren vrijwel helemaal onder handen genomen en gerenoveerd. Het frisse uitvoeringsniveau is een combinatie van behoud van het monumentale karakter (o.a. balken, deuren en voerdelen) met de inbreng van hedendaags gemak zoals een woon-eetkeuken en nieuw sanitair. U kunt dit huis per omgaande betrekken en u hoeft in principe niets aan te passen. Prachtige houten vloeren en trappen. Het huis is circa 550m3 groot met een woonoppervlakte van circa 155m2 verdeeld over 4 verdiepingen. De kap is geïsoleerd. De betegelde achterplaats, in L-vorm, is op het noordwesten gelegen waardoor u bij thuiskomst uit het werk in de zon kunt zitten. Daarnaast hebt u een prachtig zicht op de Koepelkerk.

 

Indeling:

 

Entree met brede gang en trapopgang. De voorkamer (6.60x2.38) staat in verbinding met de woon-eetkeuken (4.09x3.72). Op dit moment is de voorkamer als zitkamer in gebruik maar deze kan ook uitstekend als eetkamer dienen. De lichte keuken is in stijl uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur zoals een porseleinen spoelbak, vaatwasser en een Boretti gaskomfoor met fry-top (ter overname). Voorts komt in een hal die u toegang verschaft naar de tuin. Tevens gaat u via de hal naar een badkamer met w.c. en douche.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich een voorkamer (3.85x3.53) met schouw en een achterkamer (3.96x3.85). Deze kamer staan nu in een open verbinding met een tussenruimte (2.95x2.00) die nu als kleedruimte dient.

 

Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens een voorkamer (3.85x3.40) en een achterkamer (3.85x3.50). Tussen deze kamers is een grote bergkast gesitueerd en een badkamer (2.34x1.95) met douche, wastafel, hang-w.c. en een handdoekenradiator.

 

De derde verdieping is uiterst sfeervol door de aanwezigheid van de mooie (geïsoleerde) kap (circa 3 meter hoog) waar zich 2 kamers bevinden van een vergelijkbare grootte als de overige kamer in het huis. Op de overloop bevindt zich een wastafelmeubel. Op deze verdieping bevindt zich de cv-ketel (Nefit Topline uit 2007). Verschillende bergkasten.

 

Het is sowieso een heerlijk huis voor uzelf. Daarnaast is het huis uitstekend geschikt voor een B&B: op de begane grond is een badkamer voor eigen gebruik. Op de tweede verdieping zijn 2 kamers met tussengelegen badkamer. De derde verdieping heeft ook 2 kamers. U hebt dan de begane grond en eerste verdieping ( en eventueel de derde) tot uw beschikking. U hoeft hier geen aanpassingen voor te plegen en kunt direct beginnen met het uit te nodigen van uw gasten.

 

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod