Aanbod

3643_1_nieuwe_foto.jpg

print Adres gegevens:
Botterlaan 46
4484 RD
Kortgene

Vraagprijs:
449.000 k.k.

Deel deze locatie:

GEEN ERFPACHT. Vrij, vrijstaand en aan het meest oostelijke gedeelte -daardoor geen verkeer- van Delta Marina gelegen woonhuis met eigen grote steiger. De ligging in het groen maakt het plezierig wonen. Fijne tuin en zéér kindvriendelijk.  Het huis ligt op circa 725m2 eigen grond en is niet belast, zoals de meeste huizen, met erfpacht. De eigenaar heeft € 80.000 betaald om er eigen grond van te maken. U bespaart daarnaast ruim € 1000 per jaar. Alle Zeeuwse steden zijn snel en makkelijk bereikbaar.

Vanuit de woonkamer hebt u een schitterend vergezicht over het Veerse Meer. Aan de woonkamer grenst het buitenterras van circa 25m2 (zuid). Vanaf het meer kunt u het huis prominent zien liggen. U zit dicht bij de waterlijn. Zowel permanent als recreatief bewoonbaar. Inboedel ter overname.

Indeling.
Begane grond: entree, ruime hal van 12m2 met een (extra) keukenblok. Toegang naar de inpandige garage (4.20x3.00), bergruimte en 3 slaapkamers (5.00x3.00), (4.20x2.80) en (3.00x2.80). Badkamer en een aparte w.c..

Verdieping.
Op deze woonlaag bevindt zich een Z-vormige woonkamer met een open keuken (circa 55m2) en een terras langs de achter- en zijgevel. Er bevindt zich een slaapkamer aan de achterzijde van (4.20x3.00). Badkamer en een aparte w.c..

Enkele jaren geleden is er een bouwvergunning voor een pergola en extra balkon/terrasdeuren afgegeven (tekeningen aanwezig). Doordat dit huis zo'n grote kavel grond heeft, kunt u -wanneer u het huis helemaal naar u zin gaat maken- het huis uitbreiden zonder dat u iets merkt van de tuinbeleving. Pakt u het helemaal spectaculair aan, dan kunt er een nog groter huis voor in de plaatst zetten.

Diversen:
De cv-installatie dateert uit 2007 (Daalderop met extra warmwatervoorziening)
Er kunnen 2 of 3 boten aan de steigers liggen. Er zijn hiervoor extra palen geslagen. De kosten voor het gebruik van het water, ten behoeve van de steiger, bedragen circa €180,00 per jaar.

Reageren op dit huis:
Neem contact met mij op over:
Mijn naam Mevrouw Mijnheer
Achternaam, voorletters, tussenvoegsel
E-mail adres
Tel. werk
Tel. privé
Mobiel nr.
Opmerkingen
Terug naar het aanbod